UPS için Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 51 yorum bulundu56.316 yoruma gözat
zor
Area Account Manager (Güncel Çalışan) - Bursa - 5 Kasım 2022
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumeğer aynı sektörde araç, yan haklar, iyi bir prim, haftasonu tatili vb var ise kesinlikle UPSte çalışmayı düşünmeyin sizi tatmin etmez. Ama farklı bir sektörden vey UPS rakipleirnin çok altınd ciroya sahiip aynı sektörden geçiş yapmanız avantajlı olur. *insan hakları , kadın hakları gibi konularda daha iyisini bulmanız zor. Alt üst ilişkisi çok kesin değil ve kimse size emir cümlesi kullanmaz.
düşük ücret, yemek yok
operasyon gorevlisi (Eski Çalışan) - istanbul - 21 Ekim 2022
taşeron işçilere asgari ücret veriyor. eksik eleman çalıştırıyor. yemek yok multinet var düşük ücret. depo havasız kışın soğuk yazın sıcak. kariyer yapilacak bir yer değil.
UPS İş İlanları
Stresli ve cadı kazanı calisma ortamı:)
Memur (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 27 Haziran 2022
UPS te kendinizi yükseltmek için bazı yöneticilerle aranızı iyi tutmanız yeterli. Çalışmaktan daha çok önem veriyorlar buna :)
Keşke olsaydi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Turkiye Yonetimi rezalet maas vasat yurt disi yonetimin hicbirseyden haberi yok
Yonetimde mudur adindaki cobanlarin ciftligi haline gelmis soz verip ben oyle birsey demedim diyecek kadar karakter yoksunu insanlarla calismak isterseniz asgari ucret veya bir tik ustune somurulursunuz. Hakkinizi haram edip kacarsiniz.
Eksi Yönleri
Ogle yemegi multinet 2022 icin gunluk 37 tl, Sabah 08.00 aksam 18.00 haftada 5 gun, Karda yollar kapali mesaj atarlar tatil derler, sonra yillik izinden keserler.
Iyi
Bilgi islem (Eski Çalışan) - İstanbul - 28 Ekim 2021
Saglam sirket herkese rahatlikla onerebilirim posman olmazsiniz
Yok
İnsanların hakları vermeyen sektör maaş konusunda yemek parası konusunda haksız kazanc elde eden hakkını savundurmayan biseyler söyledigin zaman şirket in huzuru kacırmasın gibi acıklamalarda bulunan bir müdür yanında calısan insanları görmezden gelicek kadar insafsız kendi cebi dolgun maaş lı ne de olsa ülkenin tanıdıgı maasın fazlasını vermek zorundasınız işin agır bi tempoda oldugu acık bi şekilde orta da sadece kendim icin değil zor durumda olup boyun egen bü sürü insan gördüm sübeleri denetleyin aracları görün kapısı kitlenmeyen aractan ürün calındı diye suclu kendileri degilde calısanları görmesi büyük suc
Yok
Cok
Güzel bir ortam displinli
Lojistik (Eski Çalışan) - Zeytinburnu - 22 Haziran 2021
Orda staj yaptım dısıplınlı güzel sucak ortamı vardı zorlamadım hiç
Yemek verılıyordu
Eksi Yönleri
Eksi yönü yoktu her şey iyiydı
Rekabete açık güzel ortam
UPS kargo Denizli ağır vasıta soforu (Eski Çalışan) - Denizli - 15 Şubat 2021
Kurumsal olan şirketlerinde devamlı ve düzenli çalışmalar uygun. Ancak bazı kurumsal olmayan şehir ve şubelerinde çalışmak zor çünkü rekabeti yanlış anlayıp ticari rekabet yerine birbirleriyle uğraşmak anlamış olan Yönetim ve iş arkadaslari oluyor bu da iş hayatini ve gelişimi zorluyor
Sıkılmadan calisiuorsun
Eksi Yönleri
Kurumsal olmayı birliktelik olmayı öğrenmeyen arkadaslar
Güzel bir işti
Parazlama/ ve kargo (Eski Çalışan) - Diyarbakır - 13 Ocak 2021
Çalıştığım iyi ve ahlaklı ortamdı Herkes işini yapardı Güven isteyen bir işti eğlenceliydi Sonućta ailemizin gećimini sağladığına bir çalışma düzanei vardı
Pirim
Hiç fark etmedim
eğlenceli çalışma ortamı
yardımcı kurye (Güncel Çalışan) - Bursa - 5 Ekim 2020
işyerindeki mesai arkadaşlarımız çok iyiler zor olduğu kadar eğlenceli bir iş yeterki çalışma azminiz girişken olununuz
Beş para etmez
Ups çalısanı (Eski Çalışan) - Izmır - 7 Temmuz 2020
Sabah 07.00 baslayıp is kacta biterse 22.00 23.00 okadar saat çalısıyorsun mesai saymiyorlar kuru 2800 verip canını çıkariyorlar yemek yok yol yok hafta sonu tatil diyor korona yuzunden cmartesi pazar calissiyorsun mesaide yok diyorlar yönetim sıfır yoldan geceni alip yonetici yapmislar oda adamlari 2800 gece yarilarina kadar calistiriyor diye el ustunde tutuyorlar çalısılmaz.
Artı Yönleri
Artı yok eksi çok gelismis kölelik
Eksi Yönleri
Yemek yol yok çalısma saati cok geniş 07.00 23.00 hafta sonu yok tam bir rezalet iş
Deni̇zli̇
Driver and delivery (Eski Çalışan) - Denizli/TURKEY - 15 Mart 2020
Discharge truck every pagaceand parcel when Every day morning come,and then to upload every driver them ups vwhicle and go yo delivery.Come back noon and then same behaviours,and remaining packages read the barcode ,we put it in the relevant place then tomorrow we distribute.
Upssss
Kurye şoför (Eski Çalışan) - Eskişehir - 20 Aralık 2019
Acenta adı altında aslında tam bir taşeron çok iş yükü plansız rastgele çalışma prensibi asgari ücret ve ödenen 2026 tl nin yarısını ayın ilk haftası ve diğer yarısı ay sonuna doğru veriliyor. sadece zaman kaybı ve hergün stresli çalışma ortamı.
Yemek kartı
Çalışanına Değer Vermeyen Patron Şirketi Kıvamında
AE (Eski Çalışan) - istanbul'da - 17 Aralık 2019
Çok büyük bir organizasyon olmasına rağmen UPS Türkiye maalesef çok kötü durumda. Maaş ve yan haklar oldukça iyi. Ancak suyunu da çıkarıyorlar. Benim işim bu değil diye birşey yok. Her işi yapacaksın. Ve yarın acaba kovulur muyum diye sormadan uyuyamayacaksın.
Hayallerinizi yaşayın
Bir dünya devi ile çalışmanın ayrıcalıklarını yaşayın
Sessiz kalirsan iyisindir
Şoför ve kurye (Eski Çalışan) - Diyarbakır - 25 Ekim 2019
Genel olarak normal ama işçi hakları tamamiyle verilmez
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
UPS firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
18.966
- Bu şirketteki çalışma ortamı ve kültürü nasıl?3 kişi yanıtladı
- Sizinle çalışmak istiyorum3 kişi yanıtladı
- UPS, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?2 kişi yanıtladı
- UPS şirketinde evden çalışma politikası nasıl?2 kişi yanıtladı
- UPS şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?2 kişi yanıtladı