Unilever için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 77 yorum bulundu 6.421 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Very Good Company
Senior ABAP Developer (Eski Çalışan) –  İstanbul, T344 Kasım 2015
In-company Education is good.
Colleagues are helpful.
Managers are caring.
Salaries are very good.
Best company to work for in Turkey.
Artı Yönleri
In-Company Education
Eksi Yönleri
Bureaucracy
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Best Company to Work For
Technical Consultant / ABAP Developer (Güncel Çalışan) –  Englewood - Istanbul4 Kasım 2015
Salaries are better than many other companies.
In-Company Education is helpful.
Colleagues are usually very helpful.
Managers are caring.
Cares about workers satisfaction.
Unilever is the most desired company in Turkey to work for.
Artı Yönleri
Cares about workers happiness
Eksi Yönleri
Too much Bureaucrocy
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 16Hayır 9Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Big Consumer Products Company With Outdated Vision
Account Executive (Eski Çalışan) –  Istanbul7 Eylül 2015
High competition, hidden lobbying, slow decision making process, lots of bureaucracy, unfair treatment, long working hours, no overtime paid.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 7Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı
Senior Brand Manager (Güncel Çalışan) –  İstanbul, T3431 Ağustos 2015
Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı, Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı, Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı, Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı,
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 16Hayır 10Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Nitelikli ve eğlenceli bir çalışma ortamı
Stajyer (Eski Çalışan) –  Gebze, T4118 Ağustos 2015
Burada herkes size bir şeyler öğretmek istiyor ve gerçekten kendinizi değerli hissediyorsunuz. Sürekli baby shower lar ile çok eğlenceli bir ortam oluşuyor.
Artı Yönleri
Eğlenceli ve nitelikli
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive and challanging work place
Account Executive (Güncel Çalışan) –  İstanbul, T3429 Haziran 2015
challanging, flexible, not that much fun and international experience is limited.

Strong believe in Personal growth but self marketting is very essential.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
üretken ve eğlenceli yasam ortamı
üretim elemanı (Eski Çalışan) –  Konya, T4218 Haziran 2015
algida da çalıstıgım süre sarfında bir işci olarak değil bazı seylerde bizim de söz sahibi olduğumuz ortam vardı örnegin iş güvenliği konularında makinalarda biz çalıstıgımız icin nereler tehlikeli bizden bilgi alıyorlardı ve uyguluyorlardı.yaptıgımız işi nasıl daha guzel yaparız nelerde eksiğiğmiz var her ay toplantı yaparak degerlendirme yapıyorduk
Artı Yönleri
calısma ortamının güzel olması, servisin guzergahının her yerden iş yerine ulasımı saglaması
Eksi Yönleri
sezonluk olması ve maasının düşük olması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 18Hayır 11Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Firendship place
SAP Basis Consultant (Eski Çalışan) –  Istanbul- Turkey17 Haziran 2015
I had worked at Unilever for 4 years in U2K2 project and we had a great workplace, That was my first work experience and I learned lots of things about SAP. Our Managers were well educated and the most important thing is, they were know how they should behave their low level-collegues. The hardest thing is my department had to provide 7-24 support, so we worked with shift plan and night shifts were really hard but actually during night shift you have to control everything by yourself so I think, yes this is the hardest thing but this is the most effective way to learn something such as How to manage system, how to good communicate with people who had problem, how to carry out and try to find a solution in urgent issues.
The most enjoyable part is, we were real friends with our coworkers. We had so much fun, when I go work i never feel like compulsory to be there, when i go work I feel like I go university each day..
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
başarı ve güven
unilever kişisel yeteneklerinizi gelişltirmemiz için son derece yardımcı olan bir şirkettir.kökten başa tüm yöneticiler bu bilince vakıftır. aklına gelen fikri işle ilgili tüm gelişime açıktır. yapılanlar asla göz ardı edilmez.
çalışan elemana son derece güven verirler. kişi o şirkette kendini güvende hisseder ve bu başarıyı doğru orantıda etkiler.
Artı Yönleri
evet
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
büyük denizin büyük dalgaları
Bölge Satış Yöneticisi (Eski Çalışan) –  Adana, T019 Şubat 2015
büyük denizlerde, büyük dalgalarla mücadele etmek
bizlere tecrübe ve iş hayatındaki zorlukları ve başa çıkmayı
daha zor yoldan kalıcı olarak öğretmiştir.
Artı Yönleri
bilgi ve beceride en büyük okul
Eksi Yönleri
mesai saatlerinin olmaması, mesai zamanında ücret ödenmemesi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 21Hayır 6Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Çalışanına değer veren ve personele yatırım yapan bir işyeri
Mühendislik ve Proje Müdürü/Enerji Yöneticisi (Eski Çalışan) –  Çorlu, T597 Aralık 2014
Çalışanlar hergün firmaya ne katkı sağlayabilirim diye düşünüyor
Takım Ruhunun yüksek olduğu iş ortamlarında başarılı sonuçlar almak ve hedefleri tutturmak kolaylaşıyor
Çalışma arkadaşlarım her konuda destek veren bir çalışma anlayışına sahip
Başarının kutlanması amirlerin anlayışlı ve destekleyici olması oldukça keyifliydi
Artı Yönleri
Yıl sonunda hedeflerin tutturulması sonucu prim dağıtılması
Eksi Yönleri
Kendinizi şirkete adamaktan kurtulamıyorsunuz..
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
UNILEVER
Customer Executive (Güncel Çalışan) –  İstanbul Turkey21 Ağustos 2014
Unilever is one of the most attractive firms in Turkey. It collects best students from universities. It offers an average salary with a lot of work pressure and responsibilities. In time, Unilever chooses the ones who work 7/24 and dont complain then promotes them. If you want to be succesful in Unilever, you have to have masculine characteristics.
Artı Yönleri
agile working policy, summer half-day working schedule at fridays, health insurance
Eksi Yönleri
no men and women balance, average salary
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 14Hayır 6Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
ambiente de trabajo agradable, con muchas responsabilidades
ejecutiva de ventas (Eski Çalışan) –  ANT19 Ağustos 2014
me tocaba surtir, organizar y rotar todos los productos de la compañía.
lo mas difícil era estar pendiente de que los productos no se vencieran en el punto de venta.
lo que mas me gusto, que fue la primera empresa que me abrió las puertas y me dio la experiencia que tengo en estos momentos
Artı Yönleri
todas las prestaciones, es una empresa reconocida nacional e internacionalmente
Eksi Yönleri
ninguno
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6Hayır 9Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Yönetim ve çalışanlar arasındaki ilişki
Stajyer (Eski Çalışan) –  Çorlu, T5914 Temmuz 2014
Çalışma arkadaşları grup halinde ve arkadaş havasında geçiyor. yönetim ve kademesi ve işçiler arasında mesafe yok aile ortamı bulunmakta. Sosyal faaliyetleri çok fazla. iş güvenliği ve sağlı her şeyin önünde geliyor ve iş güvenliği kurallarına da çalışanların hepsi uyuyor uyulmadığı takdirde çalışanlar birbirini uyarıyor.
Artı Yönleri
ücretsiz öğle yemeği ve sınırsız dondurma
Eksi Yönleri
-
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Öğretici, çok farklı fırsatın olduğu bir ortam
Bölgesel marka müdürü (Güncel Çalışan) –  İstanbul Anadolu, T3424 Aralık 2013
Esnek çalışmayı ve matriks organizasyon içerisinde farklı tarzda kişilerle iletişim kurma yeteneklerini geliştiren bir yapı.
Artı Yönleri
Özel hayata saygı gittikçe daha da iyileşliyor - Çalışan dostu bir ortamı var
Eksi Yönleri
Maaşları çok yüksek değil, kararların hayata geçmesi uzun zaman alabiliyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 25Hayır 8Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
eğlenceli ve güvenilir
gıda teknikerliği (Eski Çalışan) –  istanbul13 Eylül 2012
30 iş günü stajı için gayet yeterli bilgi verimi, arkadaşça bir ortam i çalışanlar arası diyalog gayet iyi
Artı Yönleri
ücretsız ogle yemegı, yol
Eksi Yönleri
kişisel inançlara saygı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et

Unilever için daha fazla yoruma gözat

Bunu denemek isteyebilirsiniz:

Sahipli Profil

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Unilever firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

4,2
6.421 yoruma göre
53.005
42.148
3930
2200
1138

Kategorilere göre puanlama

3,9İş/Sosyal hayat Dengesi
4,0Maaş/Avantajlar
3,7İş Güvencesi/Yükselme
3,8Yönetim
4,0Kültür/Değerler