vestel

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 4 yorum bulundu139 yoruma gözat

Genel olarak şirketten memnundum

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Yaklaşık 15 sene çalıştım ben kendim olarak memnundum Allah Vestel in eksikliğini göstermesin onca insan oradan geçiniyor herkese teşekkür ediyorum

Bi̇eni̇z gereken

İşe alınan her bir pernoleli 3 vardiya düzeninde ise aldiklarini söyleyip 2 vardiya düzeninde hergun fazla çalıştirarak 12 saat çalışmaya zorlayan bir firma sabah 8 akşam 8 akşam 8 sabah 8 gibi kendi uydurma bir çalışma sistemini belirleyen ucuz ca bir iş politikasina sahip bir firma coğu kisiyide 6 ayı dolmadan işten cikartip hak kazanmamalarini ön gören bir firma benden söylemesi

Artı Yönleri

Devamsızlık pirimi

Eksi Yönleri

İkramiyenin yarısını şirketin kendi alması

Rezalet

Kendini beğenmiş burnu havada memurlerın yönettiüi büyük şirket . Allahtan korkmuyorlar Ahmed nazif zorludan korktukları kadar uyuşturucu müptelası yeni işe girmiş bi çalışanla yaşadığım tartışma sonucu işten ayrılmak zorunda kaldım. Tartıştığım kişiye uyuşturucu testi yapmalarını söyledim fakat bunu dikkate almadılar. Benden sonrada bu şahıs insanlara saldırmış başka bi bölüme göndermek zorunda kalmışlar. Haksız yere ihtar alıp işi bırakmak zorunda kaldım . O yüzden vestele hakkımı helal etmiyorum. Tekrar naşvuru yaptım fakat zahmet edip geri dönmedier . Kabul olmadı başvurunuz demeyi bike çok gördüler 12 yıl emek verdim. Emeklerim haram zehir zıkkım olsun .

güzel fabrika

yoğun çalışma temposu varçoğu işi öğrendimyönetim güzelarkadaşlık güzelçok risklizaman çabuk geçiyor

Artı Yönleri

tecrübe kazanıyorsun

Eksi Yönleri

maaşı az
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

vestel firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

139 yoruma göre

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 3,2 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,1 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız

vestel için konuma göre yorumlar

• Şirketler
  • vestel