vestel

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 9 yorum bulundu139 yoruma gözat

Fazla Geleneksel

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Staj ortamından ziyade genel yönetim kültürü geleneksel ve esnaf mentalitesibe sahipti.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Üretken, hareketli, gelişmeyi amaçlayan, grup çalışması

Üretken, grup çalışmalarına uyumlu ve herkesin geliştirmeye açık ve istekli olduğu bir ortam.

Güzel

İş yeri gayet güvenli. İnsanlar canayakın ve samimi. Üst yönetim geleneksel biraz eski kafalı fakat yeni alt yönetici kadrosu daha çağdaş ve açık fikirli. Kurallar mantıklı zorlayıcı, sıkıcı bir durum yok. Öğrenmek isterseniz size bir şeyler öğretmek isteyecek sorularınıza cevap verecek bir sürü insan var. İş kültürü geliştirilmeye çalışılıyor. Beyaz yaka alımlarında mezun olunan üniversite yerine başvuran kişilerin yapılacak işe uygun olup olmadığına bakılsa daha iyi olur. 9 saat çalışma saati var (çay ve yemek molaları dahil). Bir de bazı departmanlardaki işçilere uzun zaman dilimleri boyunca fazla mesai yaptırılıyor (12 saat).

Yol (servis), Yemek, Güvenlik, stajyere para verilmesi

Eksi Yönleri

Çoğunluk ofis ortamlarının çok renksiz olması, Geleneksel üst yönetim.

Değerlendi̇rme

Test mühendi̇sli̇ği̇ üzeri̇ne çok şey öğrendi̇ği̇m bi̇r şi̇rket oldu. Yazilim projerleri̇ne de dahi̇l olmaktan mutluluk duydum.

SERVİS

hızlı üretim

üretimin hızlı bir şekilde akması ve buna rağmen aksaklık yaşanmadan işe devam edilebilmesi önemli bir durumdu, vestel bu açıdan iyi bir fabrikaydı.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Disiplinli kurumsal

Çok kalabalık olmasına rağmen sağladıkları Ve taviz vermedikleri disiplin anlayışıyla kurumsal başarılı bir çalışma ortamı

Profesyonel iş hayatı

Üretken bir çalışma ortamı

İş yerinde çalışan mühendisler konularında gayet uzman ve yardımsever. Her konuda yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir şirket. Şirket yöneticileri sakin, güler yüzlü, alçak gönüllü insanlar. Çalışma arkadaşları da zeki ve aydın insanlar. İşin en zor yanı çalışma temposunun yoğunluğu çok fazla. Ancak öğrenilen çok şey olduğu için yorgunluk çabuk geçiyor. Her an yeni şeyler öğrenmek işi eğlenceli kılıyor.

işinizin en zor yanları

bir alt seviyedeki çalışanın bilgisayara veri girişindeki tutatsızlıklar

Çalışma arkadaşları

Çok samimi ve sıcak insanlarla dolu bir ortamdı. Herkes birbirine saygıyla bakar, samimiyetle konuşurdu

Öğle yemeği ve ulaşım

Eksi Yönleri

üretim sahası olan fabrika içi sıcaklık
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

vestel firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

139 yoruma göre

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 3,2 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,1 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız

vestel için konuma göre yorumlar

• Şirketler
  • vestel