Stajyer için vestel Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 9 yorum bulundu139 yoruma gözat
Fazla Geleneksel
Teknik Stajyer (Eski Çalışan) - Manisa - 15 Ekim 2019
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumStaj ortamından ziyade genel yönetim kültürü geleneksel ve esnaf mentalitesibe sahipti.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Üretken, hareketli, gelişmeyi amaçlayan, grup çalışması
Üretken, grup çalışmalarına uyumlu ve herkesin geliştirmeye açık ve istekli olduğu bir ortam.
Güzel
İş yeri gayet güvenli. İnsanlar canayakın ve samimi. Üst yönetim geleneksel biraz eski kafalı fakat yeni alt yönetici kadrosu daha çağdaş ve açık fikirli. Kurallar mantıklı zorlayıcı, sıkıcı bir durum yok. Öğrenmek isterseniz size bir şeyler öğretmek isteyecek sorularınıza cevap verecek bir sürü insan var. İş kültürü geliştirilmeye çalışılıyor. Beyaz yaka alımlarında mezun olunan üniversite yerine başvuran kişilerin yapılacak işe uygun olup olmadığına bakılsa daha iyi olur. 9 saat çalışma saati var (çay ve yemek molaları dahil). Bir de bazı departmanlardaki işçilere uzun zaman dilimleri boyunca fazla mesai yaptırılıyor (12 saat).
Yol (servis), Yemek, Güvenlik, stajyere para verilmesi
Eksi Yönleri
Çoğunluk ofis ortamlarının çok renksiz olması, Geleneksel üst yönetim.
Değerlendi̇rme
Test mühendi̇sli̇ği̇ üzeri̇ne çok şey öğrendi̇ği̇m bi̇r şi̇rket oldu. Yazilim projerleri̇ne de dahi̇l olmaktan mutluluk duydum.
SERVİS
hızlı üretim
üretimin hızlı bir şekilde akması ve buna rağmen aksaklık yaşanmadan işe devam edilebilmesi önemli bir durumdu, vestel bu açıdan iyi bir fabrikaydı.
Disiplinli kurumsal
Çok kalabalık olmasına rağmen sağladıkları Ve taviz vermedikleri disiplin anlayışıyla kurumsal başarılı bir çalışma ortamı
Profesyonel iş hayatı
Üretken bir çalışma ortamı
İş yerinde çalışan mühendisler konularında gayet uzman ve yardımsever. Her konuda yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir şirket. Şirket yöneticileri sakin, güler yüzlü, alçak gönüllü insanlar. Çalışma arkadaşları da zeki ve aydın insanlar. İşin en zor yanı çalışma temposunun yoğunluğu çok fazla. Ancak öğrenilen çok şey olduğu için yorgunluk çabuk geçiyor. Her an yeni şeyler öğrenmek işi eğlenceli kılıyor.
işinizin en zor yanları
Stajyer (Eski Çalışan) - Manisa, T45 - 29 Mayıs 2014
bir alt seviyedeki çalışanın bilgisayara veri girişindeki tutatsızlıklar
Çalışma arkadaşları
Stajyer (Eski Çalışan) - Manisa, T45 - 29 Mayıs 2014
Çok samimi ve sıcak insanlarla dolu bir ortamdı. Herkes birbirine saygıyla bakar, samimiyetle konuşurdu
Öğle yemeği ve ulaşım
Eksi Yönleri
üretim sahası olan fabrika içi sıcaklık
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
vestel için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
vestel firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
Kategorilere göre puanlama
vestel hakkındaki sorular
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?4 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?3 kişi yanıtladı
- Vestel şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?3 kişi yanıtladı
- Doğum iznine ayrılmak için vestel şirketinde ne kadar süre çalışmış olmak gerekiyor?2 kişi yanıtladı
- Izmir ödemiş personel servisi varmı2 kişi yanıtladı
- Vestel sosyal olanakları nelerdir.2 kişi yanıtladı
- Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.bir firmanın çalışma ortamındaki izlenimleri aktardınız bir …Bir kişi yanıtladı
- Vestel firmasının geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?Bir kişi yanıtladı
- Vestel şirketinde evden çalışma politikası nasıl?Bir kişi yanıtladı
- Vestel şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?Bir kişi yanıtladı