Vipot Reklam Danışmanlık için Çalışan Yorumları
Tüm 7 yorum gösteriliyor
Sosyal medya uzmanı
Dosyam medya uzmanı (Güncel Çalışan) - Bolu - 5 Eylül 2021
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumHer konuda ilham aldığım cihan bey harika bir kişilik ve idol çalıştığımız her ortamda bilgili her işini titizlik ile üstünde duran deneyimli ve profesyonel yönetimleri ile kolayca üstünden geliyor vipot çalışmaktan çok mutluyum gelende giden arkadaşlar hepsi iyi arada çürükler oluyor :) gözü yüksekte onlanın burnu... Çıkmaz demişler onları ordan sayıyorlar dijital dünyada iz bırakmak isteyenler için en iyi ajans diyebilirim mutlak zirve ileride çok çok iyi yerlerde olucak isim vipot aranızda olmaktan mutluyum zirveye doğru devam 💪
Ücretsiz yemek ve içecekler
Eksi Yönleri
Daha büyük ofis
Vipot Reklam Değer Katar
Mezun olduktan sonra kendimi geliştirmek ve tasarımlara hakim olmak için staj gördüm her konuda arkamda durarak destek aldım tasarımlar olsun programlarda olsun her konuda sıkılmaksızın bilgi alabildim ve gerçek işletmelere tasarım yapabildim bana kattıkları için teşekkür ederim.
ücretsiz yemek ve içecekler
Bolu'da en iyi reklam ajansı
Stajyer grafiker (Eski Çalışan) - Bolu - 28 Ağustos 2021
Ajans sahibi mükemmel bir insan ayrıca çalışan ve staj gören arkadaşlar yaratıcı üretken ve hoş bireyler vipot reklam çalışmayı seviyorum eğlence kalite var. her konuda yardımcı oluyorlar ufak ama mükemmel işyeri ileride daha iyi yerlerde duyacağımıza eminim staj, iş ve projenin var ise mutlaka ulaşın kesinlikle destek olurlar.
ücretsiz yemek ve fırsatlar
Bolu'da en iyi reklam ajansı
Stajyer grafiker (Eski Çalışan) - Bolu - 28 Ağustos 2021
Her konu'da bilgi alış verişi yapabildiğim takıldığım her konuda yardım aldığım programlarda üst düzey eğitim gördüğüm tek reklam ajansı oldu tüm eksikliklerimi kısa sürede giderdim daha önce çalıştığım ajanslarda onu yap bunu yap deniyordu çok takılıyordum stress yapıyordum vipot reklam ajansında rahatlıkla tüm konulara çözüm buluyorsunuz ve çalışan grafikerler çok tecrübeli 1 yıldır çalışan ve meslek geçmişi olan çalışanlar her şey için teşekkürler
ücretsiz yemek ve fırsatlar
Staj Konusunda Harika
Stajyer çalışan (Eski Çalışan) - Bolu - 28 Ağustos 2021
Uzun zamandır staj yeri aramaktaydım nette araştırma yaparken vipot reklam ajansına rastladım hemen ulaşarak stajım olduğunu ve görüşmek istediğimi belirttim ön görüşme yaptık stajıma başladım. Bana her konuda yardımcı oldular programları a dan z ye öğrendim tasarım ve baskı işlerini öğrendim staj ve iş için harika bir ortamdı. Teşekkür ederim umarım tekrar çalışma fırsatım olur.
yemek, içecek
Kaliteli ve Eğlenceli Ajans
Grafik Tasarımcı (Güncel Çalışan) - BOLU - 14 Ağustos 2021
Yemek, Sosyal Olanak, Sınırsız İçecek
Eksi Yönleri
Kendi bilgisayarınız olması gerek
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Staj için en güzel reklam ajansı
Üniversite stajım için başvuruda bulundum hemen kabul edildim bana özel masa verildi 1 iş gününde bir firma verdiler ve tasarımları nasıl yapacağımı yazı tipleri fotoğraflar programı nasıl kullanacağımı anlattılar şuan 1 firma çalışmalarını ben yapıyorum ve gurur verici teşekkürler vipot reklam Ayrıcalıklar: Öğle yemeği, eğlence, müzik, istediğiniz içecekler :)
Kalite, eğitim, bilgi, kariyer
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Vipot Reklam Danışmanlık firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
Kategorilere göre puanlama
İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 5,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Vipot Reklam Danışmanlık hakkındaki sorular
- Vipot Reklam Danışmanlık firmasının CEOsuna vereceğiniz geliştirme tavsiyesi ne olurdu?4 kişi yanıtladı
- Kontrol senin elinde olsaydı, Vipot Reklam Danışmanlık şirketini daha iyi bir iş yeri haline getirme…3 kişi yanıtladı
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?2 kişi yanıtladı
- Vipot Reklam Danışmanlık şirketinde uzaktan çalışabiliyor musun?2 kişi yanıtladı
- Vipot Reklam Danışmanlık firmasının geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?Bir kişi yanıtladı
- Vipot Reklam Danışmanlık şirketinde çalışma saatleri nasıl?Bir kişi yanıtladı
- Vipot Reklam Danışmanlık şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?Bir kişi yanıtladı
Pozisyona göre Vipot Reklam Danışmanlık Yorumları
Vipot Reklam Danışmanlık için konuma göre yorumlar