Webhelp için Çalışan Yorumları
Kategorilere göre puanlama
Aramayla eşleşen 377 yorum bulundu5.361 yoruma gözat
Manipülasyon ve Mobbing
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumAleyhlerinde yayılan gerçekler hat sfhaya ulaşınca çalışan bulmakta zorlandılar ve mevcut çalışan elemanlarına bu sitede olumlu, süper yorumlar yapmalarını söyledirler. Son zamanlarda ki 5 yıldızlı yorumların tarihlerine bakın, 1 yıldız verilen yorumlar gerçeği yansıtmaktadır. Dedikodu, şantaj, mobbing, adam kayırma ne ararsınız burada mevcut. Almancabız var, işsiz kalmazsınız ama webhelple değil. İstifa ettiğinizde haklarınızı alamıyorsunuz alacak gibi olsanızda 4b maddesinden yani hırsızlıktan çıkış veriyorlar, arayınca da düzeltelim istifa yazıp gönderin diyorlar, e istifa edonce de zaten tüm haklarınıza veda ediyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun, çoluk, çocuklarından çıksın.
Eksi Yönleri
bir iki yöneticicin arka bahçesi, adam kayırma, mobbing.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
20 gün izin hakkım kullandırılması gibi daha sonra yanlış anlama iddiasıyla iznimi kullandığım iddia edildi. Sonra hukuk departmanı itiraf etti.
Müşteri Temsilcisi (Eski Çalışan) - İstanbul - 27 Eylül 2023
Bu şirkette çalışmanın en iyi tarafı nedir? Görüntüye aldanmamak lazım. Liyakat yoksunu, çalışana esir kampı hissiyatı veren baskı, keyfi ücretsiz mesai dayatması. Çok uluslu az kurumsal bir şirket.ö Bu şirkette çalışmanın en stresli tarafı nedir? Baskı. Keyfi uyarı verilmesi. Hak ve hukuk yoksunu her türlü yaptırımlarla terbiye ediliyorsunuz. Bu şirketteki çalışma ortamı ve kültürü nasıl? Berbat. Şirketi çoluk çocuk yönetiyor. Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor? Kötü.. Ehliyetsiz ve liyakatsiz personelle şirketin başarısı için çabalıyorduk.
Pozitiflik
Sky mustri temsilci (Eski Çalışan) - İzmir - 12 Eylül 2023
Çok şey var 3 yıl webhelp sky projesinde çalıştım Yardım sever olmaları ve hep yardımcıları Seval yavuzaslan Güngör
Hayr karsilaniodu
Yoktu
Yüksek motivasyonlu
Müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Eskişehir - 1 Eylül 2023
Yüksek motivasyonlu ve kariyer olanagı olan çalışma ortamı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
yüksek motivasyonlu çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Kırşehir - 1 Eylül 2023
kariyer fırsatı olan çalışma ortamı, mutlu bir çalışma ortamı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, Webhelp'lilerin mutlu bir ortamda çalışmalarını çok önemsiyor ve bu doğrultuda gelişmeye devam ediyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
yüksek motivasyonlu ve mutlu çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - ıstanbul - 1 Eylül 2023
kariyer fırsatları olan ve çalışana değer veren bir şirket
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, çalışma arkadaşlarımızın kariyer yolculuklarında her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Teşekkür ederiz.
yüksek motivasyonlu ve mutlu bir çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - ıstanbul - 1 Eylül 2023
kariyer fırsatı olan ve çalışana değer veren bir şirket
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Birlikte gelişmeye devam ediyoruz.
Yüksek motivasyonlu ve huzurlu bir çalışma ortamı
Müşteri Temsilcisi (Güncel Çalışan) - Samsun - 1 Eylül 2023
Kariyer fırsatı olan ve çalışana değer veren bir şirket
Prim yemek kartı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, Webhelp ile ilgili görüşlerinizi duyduğumuz için mutluyuz. Teşekkür ederiz.
Keyifli çalışma ortamı
Yaklaşık 5 yıldır Webhelp ailesinde görev alıyorum.Öncelikle çok keyifli bir ortamda çalıştığımızı söyleyebilirim. Bence en büyük avantajı sürekli kariyer fırsatı olması. Herkes için her zaman kendini geliştirecek ve kariyerinde ilerleyeceği fırsatlar mevcut.
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, Webhelp'lilerin gelişim fırsatlarına sahip olması bizim için çok önemli. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
İnsan odakli bir firma
Çalışma ortamı, temposu ve şartları gayet iyi. Yönetim insan odaklı olmak için çaba gösteriyor, olumlu. İş yeri kültürü çalışana değer katıyor. işimin zor yanı yoğun bir tempo olması ekip çalışması keyifli
öğle yemeği
Eksi Yönleri
maaş piyasa ortalamasının altında, yol ücreti
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, Önce İnsan kültürümüzle uyumlu görüşlerinizi okuduğumuz için çok mutluyuz. Geri bildirimleriniz her zaman gelişimimize katkı sağlayacaktır. Teşekkür ederiz.
Webhelp İş İlanları
yüksek motivasyonlu ve huzurlu çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Van - 31 Ağustos 2023
kariyer fırsatı olan ve çalışanlarına değer veren bir şirket
prim artı yemek kartı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
yüksek motivasyonlu ve huzurlu bir çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Adana - 31 Ağustos 2023
kariyer fırsatları ve çalışana değer veren bir şirket
prim ve yemek kartı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için mutluyuz. Teşekkür ederiz.
Yüksek motivasyonlu ve huzurlu bir çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Samsun - 31 Ağustos 2023
Kariyer fırsatları olan çalışanlarına değer veren bir şirket
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, kariyer fırsatlarımızla ilgili düşüncelerinizi duyduğumuz için mutluyuz. Teşekkür ederiz.
yüksek motivasyonu ve huzurlu bir çalışma ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Samsun - 31 Ağustos 2023
kariyer fırsatları olan ve çalışana değer veren bir şirket,
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, Önce İnsan kültürümüz ışığında önceliğimiz Webhelp'lilerimiz. Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Yüksek motivasyonlu ve huzurlu bir çalışma ortamı,
Kalite ve Eğitim Uzmanı (Güncel Çalışan) - Trabzon - 31 Ağustos 2023
kariyer fırsatları olan ve çalışana değer veren bir şirket
prim, yemek kartı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
İyi ki Webhelp
Webhelp'te olmaktan çok mutluyum. Burda kendimi oldukça rahat iafde edebiliyorum,şirketim ve yöneticim benim gelişimimi destekliyor. Yöneticime çok güveniyorum ki bu bence oldukça önemli. Başladığım pozisyon genel iş tecrübelerimin dışında olsa da burda çalışan tecrübeli ekip arkadaşlarım sayesinde kendimi geliştirme fırsatı buldum. Pek çok markaya hizmet vermek ve onların tüm dinamiklerini takip etmek zaman zaman yorucu olsa da olumlu geri bildirimler,alınan takdiler bana iyi ki burdayım dedirtiyor. Çalışanlarının tüm kademede fikirlerini ve bağlıklıklarını önemseyen harika bir kurum Webhelp.
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, kariyer ve gelişim yolculuklarında Webhelp'lilerimizin yanında yürümeye devam ediyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Aile gibi bir çalışma ortamımız var
Operasyon Yöneticisi (Güncel Çalışan) - İzmir - 31 Ağustos 2023
İş yerinde bir günüm çok yoğun ama keyfili geçiyor. Yöneticim beni çok iyi dinler tanır ve ona göre davranır. İşimin zor yanı günün 7 gün 24 saati gelebilecek bir işe hazır olmamız gerekiyor. İşimin en eğlenceli yani ise çalışma ortamımızın aile gibi olması
Yöneticim
Eksi Yönleri
Kesinlikle maaş ve metropol gibi yan haklar çok düşük
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz doğrultusunda daha fazla bilgi paylaşmak isterseniz lütfen eb-met@webhelp.com e-posta adresimiz üzerinden bize ulaşın.
Çalışırken Eğlen
Supervisor (Güncel Çalışan) - Ankara - 30 Ağustos 2023
Başladığım ilk günden bu yana her gün aynı hevesle işe gelmemi sağlayan bir ekip. Açık kapı uygulaması ile tüm yöneticilere dilediğiniz gibi ulaşabiliyorsunuz. Çok milletli çalışma yapısı size farklı alanlarda ve iletişimlerde gelişim imkanları sunuyor. Esnek çalışma saatleri ile planlı olacak şekilde günün hangi kısmını kendinize ayırabileceğinizi seçebiliyorsunuz.
Artı Yönleri
Yemek kartı, esnek çalışma saatleri, genç ve dinamik çalışan ekibi.
Eksi Yönleri
Lokasyon'un merkezi noktada olmayışı.
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz. Geri bildirimleriniz Webhelp'lilerimizin yolculuklarını geliştirmemizde bize yol gösterici olacaktır.
Dinamik, çok hızlı büyüyen, sınırsız kariyer fırsatının sunulduğu bir şirket
İşe Alım Yöneticisi (Güncel Çalışan) - İzmir - 30 Ağustos 2023
Webhelp şirketinde 3 senedir çalışıyorum, iş yeri kültürüne sahip, genellikle genç, yardımsever insanlardan kurulu bir çalışma ortamı var. Sosyal bir şirket olarak da çalışanlarına ve bulunduğu lokasyon insanlarına karşı bile sorumluluklarını (ağaçlandırma projeleri, ihtiyacı olanlara yardım, doğal afet yardımları, eğitim yardımları) yerine getiren bir yapısı var. Maaşlar ve sigortalar günü gününe, kuruşu kuruşuna yatar. BPO endüstrisinde yaşanan klasik zorluklar Webhelp için de geçerli olmasına rağmen yukarıda bahsettiğim kurum kültürü ve genç & dinamik çalışanlarıyla birlikte tüm zorlukları daha rahat kılıyor.
15.000 çalışan, terfi imkanları, yemek kartı, öss, evden çalışma
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
1 Eylül 2023Merhaba, çalışma arkadaşlarımızla birlikte her zaman İnsan ve Gezegen için daha iyi şeyler yapmaya olan inancımızla ilerliyoruz. Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
Kariyer fırsatları ile dolu
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Sakarya - 30 Ağustos 2023
Kariyer fırsatları olan onlıne ve yüz yüze eğitimler vrerek kişisel gelişimizizedestekte bulunan vizyon ve misyonu önce insan olan harika bir iş yeri
Artı Yönleri
prim ve yemek kartı ayrıca yarışmalar ve ödüller.
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, gelişim yolculuklarında Webhelp'lilerimizle birlikte yürümeye devam ediyoruz. Teşekkür ederiz.
iyi bir iş ortamı
müşteri temsilcisi (Güncel Çalışan) - Van - 30 Ağustos 2023
çalışmaktan keyif aldığım yüksek motivasyonlu bana her anlamda olumlu değerler katan iyi bir iş.
prim yemek kartı
Webhelp tarafından verilen resmi cevap
4 Eylül 2023Merhaba, Webhelp'lilerimizle birlikte her günümüzden keyif almaya devam ediyoruz. Teşekkür ederiz.
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Webhelp firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
1.532
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,1 yıldız
Webhelp hakkındaki sorular
- Webhelp şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?15 kişi yanıtladı
- Webhelp şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?14 kişi yanıtladı
- Webhelp şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?9 kişi yanıtladı
- Webhelp hangi yan hakları sunuyor?8 kişi yanıtladı
- Webhelp şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
- Webhelp için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?7 kişi yanıtladı
- Webhelp şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?7 kişi yanıtladı
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?7 kişi yanıtladı
- Kalacak yer veriliyor mu?6 kişi yanıtladı
- Webhelp şirketinin sunduğu sağlık sigortası neleri kapsamaktadır?5 kişi yanıtladı