ZARA için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 25 yorum bulundu 3.626 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli ve yoğun bir iş ortamı
Satış danışmanı (Güncel Çalışan) –  İstanbul avrupa17 Mayıs 2018
Cok fazla sayıda yerli ve yabancı müşterilerle ilgilenme sayesinde insan iliskileri başta olmak üzere bir çok konu da insan kendını geliştirebilmekte ve aynı zamanda kalabalık takım arkadaşı ile çalışıldığı icin takım çalışması konusunda da kendını geliştirme fırsatı sunulmaktadır.
Artı Yönleri
Yemek kartı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Okul
Müdür yardimcisi (Eski Çalışan) –  Istanbul26 Mart 2018
Mağazaciligi ogrenebileceginiz ender markalardan biri
Artı Yönleri
Ticket
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa12 Ocak 2018
Disiplinin çok yüksek olduğu aynı zamanda keyifli çalışma ortamı sağlayan bir marka
Artı Yönleri
Maaş
Eksi Yönleri
Çalışma saatleri
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 12Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli ve moda akışının takip edilmesı işi sevdirıyor
Satiş danişmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa29 Ekim 2017
Zara son zamanların en iyi markası ve ben bu aileye görmek isterdim
Artı Yönleri
Personel indirimi
Eksi Yönleri
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6Hayır 11Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Bazen sıkıcı olsada severek yaptığım bir işti
Satış temsilcisi (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa yakası2 Ekim 2017
Çalışmaktan gocunmadan yaptığın işin en iyisini yapınca bütün işler güzeldir
Artı Yönleri
Arkadaşlarım iyiydi
Eksi Yönleri
Tempo ve azmine göre maaş ortalaması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 7Hayır 8Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good company for getti̇ng promoted
SALE REPRESENTATİVE (Eski Çalışan) –  İstanbul22 Haziran 2017
İndi̇tex İs one of the best seller company about retai̇ler İndustry thats gave me a good opportuni̇ty for learni̇ng some ski̇lls
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 8Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
be gained self-reliance
Sales Consultant (Eski Çalışan) –  Izmir, TR31 Mayıs 2017
I worked at Zara Home to save money when I had summer holiday at school and it affected me in a good way. It was not just for money also I wanted to improve myself about communicate with people because in my opinion it is really important for engineering. I connected hundred of people to sell something from store.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 7Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eglenceli calisma ortami
Operasyon satış danışmanı (Eski Çalışan) –  Istanbul12 Mayıs 2017
Eğlenceli fakat yorucu iş ortamı salı ve cuma günleri sabah 6.30 da oradasınız ki bir önceki gün 11.30 da çıktığınız halde
Artı Yönleri
Maasi iyi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 13Hayır 6Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
söylenenlerle yapılanlar birbirini tutmuyor malesef
operasyon(depo) (Eski Çalışan) –  Ankara8 Mart 2017
söylenenlerle yapılanlar birbirini tutmuyor malesef
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 19Hayır 13Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Zorlu çalışma ortamına rağmen tahammül sağlayan vizyon sahibi firma.
Part Time Satış Danışmanlığı (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu16 Şubat 2017
Çalışan haklarını gözetip çalışanlara adil bir şekilde davranmaları en önemli, en teşvik edici tutumlarıydı.
Artı Yönleri
İletişim yeteneğinin gelişmesi, maddi olarak birçok olanak sağlaması
Eksi Yönleri
Soyunma odalarının alan yetersizliği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 13Hayır 9Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Uretken aktif bir calisma ortami
Kasiyer,bilgi islem,koordinator,satis danismani (Güncel Çalışan) –  Samsun15 Ocak 2017
Ancak yonetim ve esneklikler konusunda adaletsizlikler mevcut. Yukselme ve pozisyon atlama durumlari malasef olmuyor
Artı Yönleri
Calisma saatleri diger firmalafa gore daha iyi.
Eksi Yönleri
Ticet cok az yonetim konusunda eksiklikler ve adaletsizlikler mevcut
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 7Hayır 15Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
iş alanı
satış danışmanı/koordinatör yardımcısı (Eski Çalışan) –  İstanbul13 Ocak 2017
yeni mezun olduğum bölümle ilgili bir alanda çalışarak kendimi geliştirmek istiyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 22Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
iş zara istanbul historya avm
dükkanda bir çalışanın (Eski Çalışan) –  Istanbul22 Kasım 2016
Ben çalışmak gerekiyor ve ben böyle değerli şirket Zara çalışmak için mutluy
Artı Yönleri
çok iyi Şirket
Eksi Yönleri
yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 18Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İyi arkadaş ortamı
Satış (Eski Çalışan) –  İzmir21 Kasım 2016
Her sabah zara da çalışmak gibisi yoktu arkadaşlarıma iyi insanlardi müşterilerimiz burjuva olsada fazla burnu havada tipler az da olsa çıktı karşıma
Eksi Yönleri
yök gibi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 10Hayır 16Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Ben iş bu tür en iyi..Böyle yerlerde çalışmak gerekiyor ve ben kabul umut
Ben bu aşk dışarı çalışmak için çok Zara seviyorum (Güncel Çalışan) –  İstanbul20 Kasım 2016
Ben çalışırken .. zor kısmı yok önemlidir orada çalışan bir arkadaşım yok
Artı Yönleri
Temiz, konforlu şıklık Sipariş
Eksi Yönleri
yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4Hayır 9Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamı
Satış danışmanı part time (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, Istanbul14 Eylül 2016
Zara firması mağazacılık adı altında en önde gelen firmalardan biri niteliğinde bana göre birincisi.Müthiş destek ve eğitimleri var.Ancak işten ayrılma sebebim MS hastalığımdan ötürü atak geçirmem olmuştur.
Artı Yönleri
Öğle yemeği, saygı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 18Hayır 4Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Great company with a great grasp of fashion
Sales Associate (Eski Çalışan) –  Ankara3 Eylül 2016
Friendly environment
I would recommend Zara to anyone cause its beneficial in terms of getting to know new people and getting paid not great but good.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 3Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Baskici
SATIŞ DANIŞMANI (Eski Çalışan) –  İstanbul23 Mart 2016
Baskici müdürleri̇ kendi̇ni̇ bi̇rşey saniyor. Alt ve üst kademe var. Bana göre deği̇l .
Eksi Yönleri
BASKICI
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 31Hayır 12Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Renkli ve üretken çalışma ortamı
Aktif Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul,Palladium T3414 Temmuz 2015
İşyerimde öncelikle hangi saat'de mesaim başlamışsa duruma göre kabin yada reyonda kendi gün içerisinde yapılan işlerin yapılmasıyla görevliydim. Daha sonrasında gelen müşterilerimizin ürünlerimizle ilgili sorularıyla ve kombin ya da satışla ilgili bölümüyle ilgileniyordum. İş yerimde arkadaşlarımla aramız hep iyiydi , yönetimimizlede aynı şekilde.
Eksi Yönleri
-
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 16Hayır 35Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
satış danışmanlığı tecrübem
satış danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, T3424 Şubat 2015
bu iş benim iş hayatına ilk adım attığım iş olduğundan benim için önemli bir yeri vardır. çalışma sürem kısa da olsa bana insan ilişkileri yönünden çok şey kattığını düşünüyorum.
Artı Yönleri
çok fazla insan tanıma
Eksi Yönleri
yorucu tempo
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 21Hayır 19Şikayet et
Sahipli Profil

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

ZARA firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,9
3.625 yoruma göre
51.286
41.182
3782
2209
1166

Kategorilere göre puanlama

3,6İş/Sosyal hayat Dengesi
3,7Maaş/Avantajlar
3,6İş Güvencesi/Yükselme
3,5Yönetim
3,7Kültür/Değerler

Konuma göre ZARA Yorumları